English

English Objective Question answer 2020 

English Objective Question ” THE PACE FOR LIVING ” Matric Exam 2020 ,the pace for living question answer,10th Class English Objecte Questnion Answer 2020 ,English ka model paper 2020 matric Exam 2020 


1. “The Pace for Living’ is written by :

(a) Aung San Suu Kyi
(b) Toni Morrison
(c) R. C. Hutchinson
(d) Satyajit Ray

 Answer – C  


2. In “The Pace for Living’, the writer captures the agony of …. man.

(a) modern
(b) ancient
(c) future
(d) uncivilized

 Answer – A  


3. The main character in the play which the author saw was a/an …….corn-merchant.

(a) elderly
(b) handicapped
(c) young
(d) diabetic

 Answer – A  


4. The author admits that quick travel does not give the traveller the real …… of travel.

(a) pains
(b) pleasure
(c) dreams
(d) knowledge

 Answer – B 


5. Slow thinkers have a disadvantage when it comes to earning a :

(a) car
(b) factory
(c) living
(d) holiday

 Answer –  C 


6. R.C. Hutchinson was a …………

(a) American Novelist
(b) British Novelist
(c) French Novelist
(d) Italian Novelist

 Answer – B  


7. Where did the author see a play in which a corn-merchant was the chief character ?

(a) Budapest
(b) Milan
(c) Dublin
(d) Conteburry

 Answer – C  


8. Who had the fantastic notion of spending £ 10 on a holiday ?

(a) Son of Corn-merchant
(b) Daughter of Corn-merchant
(c) Father of Corn-merchant
(d) Wife of Corn-merchant

 Answer – D   


9. Who was cheating the corn-merchant ?

(a) His Son
(b) His Nephew
(c) His Daughter
(d) His Wife

 Answer – B  


10. Who didn’t dislike the rapid movement of life?

(a) Corn-merchant
(b) Nephew of Corn-merchant
(c) The Author
(d) Wife of Corn-merchant

 Answer – C  


11. Who did like fast travelling?

(a) The Corn-merchant
(b) The wife of Corn-merchant
(c) The Author
(d) None of these

 Answer – C  


12. Which word in the passage stands for worship ?

(a) Adore
(b) Esprit
(c) Escapiert
(d) Dispair

 Answer – A  


13. Which tribe did the author belong?

(a) Fast thinkers
(b) Slow thinkers
(c) Steady thinkers
(d) None of these

 Answer – B  


14. How many girls were there in the film ?

(a) Two
(b) Three
C) Four
(d) Five

 Answer – B


10th board paper 2020, 10th objective question 2020, matric objective question 2020, bihar board model paper 2020, 10th bihar board model paper 2020, bihar board model paper 2020 10th, bihar board math, 10th board exam paper 2020,